Kategori: Yemek
Ganajlı pasta tarifi
Fırında4 – 6 Kişilik20 dk (Hazırlanma Süresi)40 dk (Pişirme Süresi)Yapımı için malzemeler Keki için; 3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı …
Yoğurtlu yeşil mercimek çorbası tarifi
Ocakta4 – 6 Kişilik20 dk (Hazırlanma Süresi)30 dk (Pişirme Süresi)Yapımı için malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek
2,5 su bardağı su
2 su …
Patlıcan musakka tarifi – Musakka nasıl yapılır?
Ocakta4 – 6 Kişilik20 dk (Hazırlanma Süresi)30 dk (Pişirme Süresi)Yapımı için malzemeler 4 patlıcan
250-300 gr kıyma
Yeşil biber
1 domates
1 …
Kolay kısır tarifi – Kısır nasıl yapılır?
Çiğ4 – 6 Kişilik10 dk (Hazırlanma Süresi)20 dk (Pişirme Süresi)Yapımı için malzemeler 1 bardak ince bulgur
5 yaprak marul
1 demet maydanoz
5 …
Pizza hamuru açarken asla oklava kullanmayın! İşte nedeni…
ABONE OLPizza hamuru hazırlarken oklava yerine iki elinizi kullanın. Hamurun üzerine elinizle hafifçe bastırarak düzleştirin ve açmaya başlayın …
Bu bilgileri öğrenmeden alışverişe çıkmayın! Gıdaların kalitesinin düşük olduğunu anlamak için…
ABONE OLÇilek satın alırken.. Çilek, uzun süre taze kalmayan meyvelerden biridir. Eğer organik bir çilek almışsanız çabuk bozulacaktır …
Karpuz böyleyse sakın satın almayın! İşte iyi karpuz seçmenin püf noktaları…
ABONE OLAydın’da mart ayında ekilen karpuzlar, hasadı yapılarak tezgahlarda yerini aldı. Hava sıcaklıklarının da yükselmesiyle karpuz …
Kızıl Çorba
Kızıl Çorba Tarifi İçin malzemeler 1 litre et suyu100 gr dana eti100 gr nohut90 gr yeşil mercimek40 gr bulgur40 gr tereyağı40 gr ayçiçek …
Tavuk Ciğeri
Tavuk Ciğeri Tarifi İçin malzemeler 500-600 gram tavuk ciğeri2 adet kuru soğan4 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı domates salçası1 adet …