Kategori: Yemek
Tulum Peynirli Domates Dolması
Tulum Peynirli Domates Dolması Tarifi İçin malzemeler 4-6 domates200 gr tulum peyniri2 taze soğan1 taze sarımsak1 sivri biber1 çay bardağı …
Tadanların vazgeçemediği asırlık lezzet: Denizli kebabı
ABONE OLDenizli’de, 1920’li yıllardan bu yana geleneksel yöntemlerle hazırlanan Denizli kebabı, kente gelen ziyaretçilerin yemek tercihleri …
Gastronomi şehri Hatay’ın yeni lezzeti: Expo Kebabı
ABONE OLEXPO 2021’e ev sahipliği yapacak Hatay’da endemik bitkilerle harmanlanmış “Expo Kebabı”, kentin hem yemek hem de endemik bitki …
Közlenmiş Domates Ve Biber Çorbası
Közlenmiş Domates Ve Biber Çorbası Tarifi İçin malzemeler 2 adet büyük boy domates 7-8 adet orta boy kapya biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 …
Dut Pekmezi
Dut Pekmezi Tarifi İçin malzemeler 1 ölçü dut1 ölçü süzülmüş dut suyu Dut Pekmezi Nasıl Yapılır? İlk olarak dutları temiz bir tülbent …
Mısır Çorbası
Mısır Çorbası Tarifi İçin malzemeler 500 g dondurulmuş mısır 2 yemek kaşığı tereyağı 1 kuru soğan 2 yemek kaşığı un 8 çay bardağı süt 4 çay …
Pirinç Çorbası
Pirinç Çorbası Tarifi İçin malzemeler 10 su bardağı et suyuYarım su bardağı pirinç2 yemek kaşığı tereyağı1 çay kaşığı kırmızı pul biber1 …
Kavun Dolması
Kavun Dolması Tarifi İçin malzemeler 1 adet kavun (Çizgili, desenli olandan) 2 yemek kaşığı tereyağı1 adet orta boy soğan500 g dana kıyma1 …
Kuru Reyhanlı Acur Dolması
Kuru Reyhanlı Acur Dolması Tarifi İçin malzemeler 15 adet acur (Ya da kurutulmuş acur)1 orta boy soğan3 diş sarımsak1 tatlı kaşığı domates …
Pekmezli Ayva Dolması
Pekmezli Ayva Dolması Tarifi İçin malzemeler 3 orta boy ayva
1 çay kaşığı safran
400 g kuşbaşı kuzu eti
1 kahve fincanı buğday
1 yemek …