Mia Khalifa’dan sürpriz Premier Lig 11’i! Listede öyle isimler var ki…

ABONE OL

İngiliz basınına göre 2014 yılında porno sektörünü bıraktıktan sonra kendisine yeni bir yol çizen Khalifa’nın oyuncu tercihleri arasında bazı sürpriz isimlere de rastlandı.

West Ham United taraftarı olduğu belirtilen ve milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesapları bulunan Lübnan asıllı Amerikalı şahsiyetin, Youtube kanalı üzerinden rüya takımını seçtiği ifade edildi.

Brighton takımından Aaron Mooy gibi bu kadroda bulunması garipsenen isimlerle dolu tercihleriyle ilgili ünlü ismin şöyle bir yorum yaptığı aktarıldı:

“Aslında çok beğeniyor olmama karşın, Premier Lig ile ilgili bilgim çok az. Dolayısıyla bu yüzden bazı seçimlerimdeki tartışma götürür”

Virgil van Dijk, Harry Maguire ve Raheem Sterling gibi yıldız isimlere yer verdiği kadro seçimine, West Ham’dan Felipe Anderson ile Declan Rise’ı da ekledi.

Anderson’un ligdeki favori oyuncusu olduğunu söyleyen Khalifa, Rice’ı seçmesinde ise doğum gününde ve Khalifa’nın Arsenal ile olan ilk Premier Lig maçında ilk golünü atmasının etkisi olduğunu dile getirdi.

Brightonlı futbolcu Mooy’un ise büyük bir hayranı olan Mia Khalifa’nın, Avustralyalı oyuncuyu geçtiğimiz yıl Zinedine Zidane ve David Beckham ile birlikte en beğendiği üç futbolcudan biri olarak gösterdiği hatırlatıldı.

Mia Khalifa’nın rüya 11’i şu şekilde:

Mathew Ryan (Brighton), Harry Maguire (M. United), Van Dijk (Liverpool), Kyle Walker (M. City), Declan Rise (West Ham), Aaron Mooy (Brighton), Raheem Sterling (M. City), Dan James (M. United), Felipe Anderson (West Ham), Mou Salah (Liverpool), Harry Kane (Tottenham).

CANLI BAHİS, Misli.com’da başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir