Son dakika – Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den Muslera açıklaması

Süper Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 2-0 mağlup olan Galatasaray’da, maçın 15’inci dakikasında sakatlanan ve ayağında iki kırık meydana gelen tecrübeli kaleci Muslera, bugün ameliyat edildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastaneye gelerek yıldız kaleciyi ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası Terim ve Yener İnce açıklamalarda bulundu.

Terim’in açıklamaları şöyle;

Geldik hem doğum gününü kutladık, ziyaretimizi yaptık. Eşi ve kendisiyle oturduk. Olabilecek en iyi halde şu an. Muslera bizim için sadece kaleci olmaktan çok öte şeyler ifade ediyor bize. İnşallah aramıza en kısa sürede dönecek. Böyle durumlarda Allah beterinden saklasın demekten başka çare yok. Umarım en kısa sürede ayağa kalkar aramıza katılır.

(Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Muslera ziyareti sorulması üzerine) Gayet doğal. 2012’de aldığımızdan bu yana Türkiye’de her hareketiyle sevilen bir figür. Hem karakteriyle hem futboluyla herkesin beğenisini kazanmış birisi. Herkesin aynı dileklerde bulunması bizim ülkemizde görülmesi güzel. Morali de gayet iyi.

Doktor Yener ince şunları söyledi;

Gayet güzel bir ameliyat oldu. Kötü bir sakatlık tabi. Aynı sahada daha önceden Emre’yle bir tecrübemiz vardı. Ama güzel geçti ameliyat. Buradaki ameliyata katılan tüm doktorlarımıza sağlık ekibimize teşekkür ediyoruz. Yarın, öbür gün çıkmayı bekliyoruz. Önce kırığın kaynaması ve sonra oyuncunun oynayacak hale gelmesi gerekiyor. Ama ne zaman geri döneceğini söylemek doğru değil. Muslera’nin fiziki yaşı bence 20’lerde. Yaşı o yüzden dezavantaj olmaz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir